Viimeistelyviikon mietteitä.

Noniin. Toinen päivä viimeistelyviikkoa käynnissä ja fiilis alkaa olemaan hieman jännittyneen odottava. Eilen tosiaan aloiteltiin hiilaritankkailu ja päivällä kävin tekemässä pienimuotoisen satu-jumpan jaloillekin. Jouduin kyllä hillitsemään sitä jumppailua todella paljon, sillä nyt olisi sitä energiaa ollut vaikka muille jakaa. Työt on nyt kuitenkin tehty tältä erää ja nyt vaan täytellään niitä pieniä lihoja ja naatiskellaan puuroista ja riisikakuista. 🙂 

NAM!


Aamulla ennen salia kävimme myös kuvaamassa Fitbodyyn hiukan uusia kuvia valokuvaaja Petri Mastin kanssa. Tällä kertaa päätimme jättää perinteiset salikuvat väliin ja suuntasimme Viinikkalaan Ratapihalle. Itse en ole ulkona ollutkaan kuvattavana kuin kerran aiemmin ja olin täysin unohtanut kuinka hienoja kuvia luonnonvalossa saakaan aikaan! 

Making of..

Kuva: Petri Mast Photography
Rutiineja rakastavana ihmisenä kävin iltapäivällä Zensessä Risto Santalalla jo perinteeksi muodostuneessa viimeistely-hieronnassa ja kyllä täytyy ilokseni sanoa että tänä aamuna erityisesti jaloissa eron todella huomasi. Paino oli myös humpsahtanut vielä reilun puoli kiloa edellisaamusta, joten ilmeisesti on nestekierto lähtenyt liikkeelle. Hyvä niin. 

Pose-peili-bodypeukku-selfie? 😀

Tämä päivä on tosin pyhitetty suurimmaksi osaksi hermoanatomian tenttiin lukemiselle (valitettavasti kaikkea muuta elämää en voi unohtaa edes kisojen vuoksi) ja illalla käyn vielä pumppailemassa olkapäät kevyesti läpi. 
Tänään saapuvat myös kisabikinini kotiin joten tiedossa on aivan varmasti myös poseerausta ja uusien ihanuuksien ihastelua. 🙂 Bikinit teetätin Sahara Beauty and Designissä Espoossa ihanalla Sanna Rauniolla ja tarkoitukseni onkin kirjoitella pitempääkin postausta aiheeseen liittyen jahka saan biksuista kuvia ihan in action. Kaikki on jokatapauksessa sujunut Sannan kanssa paremmin kuin hyvin ja bikineistä (ainakin kuvan perusteella) tuli juuri sellaiset kuin toivoinkin joten suurkiitokset siitä Sannalle! 

Pidetään väri yllärinä, jollei joku sitä vielä ole arvannut.. 😉


Mutta nyt onkin aika käydä päivän toisen puuroaterian kimppuun, joten toivottelen mukavat viimeistelyviikot kaikille Tampereen kisaajille, lauantaina nähdään! 🙂
Maiju

10 ajatusta aiheesta “Viimeistelyviikon mietteitä.”

  1. Olen kuullut, että Pro Elite Team järjestää jonkin sorttisia try out-päiviä eli sinne vaan kokeilemaan! Itselläni ei valitettavasti ole minkäänlaisia valmiuksia eikö tietotaitoa mitä valmentaminen vaatisi joten minusta ei siihen hommaan harmi vaan ole. 🙁

  2. Hahah, no mukavaahan tämä kaikki puuhaaminen on, eli hyvinhän semmosta jaksaa mistä tykkää eikö. 🙂

  3. Kiitos vastauksesta! Haluaisin Minnan tiimiin mutta varmaan aika vaikea päästä.. Sain aikoinaan hyvän "tarjouksen" nopeat vastaukset yms. eräältä valmentajalta, mutta sit kun piti sopia tapaaminen niin hän ei enää vastannutkaan 😀 Koitin tavoitella häntä pari viikkoa jonka jälkeen annoin olla ja tiedän että hänen valvovan silmän alle en kyllä halua! Tänään sain "tarjouksen" vuosivalmennus vähän alle 2000€, sisältäen ruoka- ja reeniohjelmat. Alkuun tapaamisia kerran viikossa ja 2-3kk jälkeen 1-2 krt kuussa. Kisapreppaus ja viimeistely. En tosin tiedä vielä haluanko edes kisata kun haluan vaan ne terveelliset elämäntavat ja sen rytmin siihen arkeen 😀 Reenitaustaa on mutta kehitystä ei enää tapahdu siinä mittakaavassa kun haluaisin ja ruokarytmi vähän hakusessa.. Anteeks ku tuli pitkä avautuminen 😀 Ala sää valmentaa mua!

  4. Oiii kuulostaa kivalta! Siis toi muuttohomma ku saa materiaaleja itse valita 🙂 Olis ihanaa jos jaksaisit jossain välissä siitä projektista kirjottaa, oi kiitos kyllä! Oot siis kyllä täydellinen nainen mut välillä mietin et kuinka sä jaksat ton kaiken?! Bodypeukutuksia ihan hirveesti ja tsemppiä kisoihin ja voimia myös arjen pyörittämiseen, onneks sulla on ihanan oloinen Joonas auttamassa <3 🙂

  5. Apua mikä kysymys! No siis itse otin yhteyttä useaan ei valmentajaan kartoittaakseni eri vaihtoehtoja ja samalla kyselin samat asiat kaikilta läpi, kuten esimerkiksi a)paljon valmennus maksaa (hinnat menivät 900 eurosta/vuosi jonnekin 3000 euroon saakka eli vaihtelua tälläkin saralla löytyy) b) mitä sillä rahalla saa (eli hieman konkretiaa siitä että kuinka monta tapaamista sisältää ja esim joillakin ruokavalioiden ja treeniohjelmien määrät jne c) valmentajan aiemmat suositukset esim jos ystäviä on ollut em valmentajalla niin kokemuksia siitä d) millainen vastaus ja esim kuinka kauan kesti saada se, sillä mielelstäni valmentajan täytyy olla aidosti kiinnostunut valmentamaan juuri sinua. Minulla kävi tuuri kun ensimmäinen valmentajani eli Jari "Bull" Mentula sopi itselleni täydellisesti niin ei ole kokemusta oikein muista. Ja tietysti myös henkilökemiat vaikuttavat mutta sehän selviää vasta valmennussuhteen alettua. Toivottavasti löydät mieleisesi! 🙂

  6. Nöyrät kiitokset kauniista sanoista! Ja olen ollut tumma (heh, ja oikeastaan hiuksissa oon tainnut käydä koko väriarsenaalin lävitse) mutta muutama vuosi sitten kyllästyin värjäämiseen ja palasin takaisin omaan väriini. 🙂 Ja olemme tosiaan muuttamassa vasta rakenteilla olevaan rivitaloon, joten siksi pääsemme värejä jne materiaaleja valkkailemaan. Voisin tehdä siitäkin projektista vaikka ihan postausta jahka kerkiän?

  7. Oot upee!!!!!!!!!!!!! Ootko ennen ollu tummahiuksinen? Muistutat mua jostain mut dont know where 😀 Ja hei siis rakennutatteko ihan oman talon vai mitä häh tahtoo kuulla lisää kun rakastan kaikkia sisustusjuttuja <3

  8. Voi kiitos hurjasti! Tosin itse mielläm sen niin, että kun tekee sitä mistä tykkää niin ei siihen oikeastaan itsekuria tarvitsekkaan. 🙂

Kommentointi on suljettu.