4 days out fiiliksiä.

Vaikka hetkellisesti viikot Tampereen karsinnan ja Expon välillä tuntuivatkin todella pitkille, niin kas kummaa, viimeistelyviikolla ollaan jälleen! 
Tiistaina aloitettiin hiilarien lataaminen ja maanantaina vietettiin ansaittua lepopäivää. Maanantai aamuna kävin Zensessä Ristolla viimeistelyhieronnassa ja samalla reissulla tapaamassa valmentajaani sekä näyttämässä kuntoa viimeistä kertaa. Viimeistelyohjeet saivat hiukan viilausta edelliseen, mutta pääasiassa mennään samalla kaavalla kuin Tampereellekin. 
Pakko tunnustaa, että maanantaina oli hieman vaikeuksia olla ajattelematta alkavaa tankkausta ja vaikka tekemistä on muuten riittänyt, tunnit silti kuluivat mielestäni todella hitaasti. 

Bikini fitness SM 4. sija 2013

Vaikka tankkausta odottelinkin innolla, on fiilis silti hieman kaihoisa tämän dieetin loppumista ajatellessani. Viime vuonna olin aivan valmis lopettamaan diettaamisen välittömästi Expon jälkeen, mutta tänä vuonna toivoisin, että Expon jälkeen olisi vielä jotkut kisat, jotta saisin raapia kuntoa vielä paremmaksi ja jatkaa vielä hetken tässä fitness-kuplassa eloa. Ehkä tämä kertoo hyvin onnistuneesta dieetistä kun ei ole kiire lopettaa sitä?
Toki reverse diettaamista täytyy jatkaa pitkään ja nostaa hiilarimääriä erittäin maltillisesti, ja siis ehdottomasti nimenomaan edellisvuotta maltillisemmin. Tavoitteenani siis on pitää offikunto huomattavasti viime vuotta siistimpänä. Jos ei muun, niin oman pään hyvinvoinnin vuoksi ja henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että maltillisemmillakin rasvoilla on mahdollista kehittyä ja toki kehitystä on silloin helpompi seuratakkin kun ei tarvitse arvailla, että mitä siellä rasvakudoksen alla lymyää. 
Muutenkin fiilis on aivan täysin erilainen viimevuoteen verrattuna, sillä toistaiseksi minua ei jännitä vielä laisinkaan. Keskittyminen on omaksikin hämmästyksekseni täysin tässä hetkessä ja tämän hetken tekemisissä, jotka pyrin tietenkin tekemään mahdollisimman hyvin. Ehkä sitten maalaushommien alkaessa fiiliskin muuttuu ja perhoset löytävät tiensä vatsaani? 
Olen kaikessa normaalissa epäjärjestelmällisyydessäni siitä kummallinen, että rakastan tehdä listoja ja aikatauluja ja tänään olenkin aikataulutellut kisa-viikonloppua ja täytellyt pakkauslistaani. Tähän rituaaliin kuuluu olennaisena osana luonnollisesti myös yliviivaustussi sekä muovitasku papereille. 😀
Expossahan kisani on vasta sunnuntaina, mutta lauantaina tulen messualueelle Better Bodiesin ja Swedish Fitneksen pisteelle töihin aamupäiväksi. Tulkaahan toki kaikki paikalle saapuvat moikkaamaan! 🙂 

Olen yksi niistä onnekkaista jotka Ulla-Riitta ”Umppu” Koskinen Primestä laittaa kisoihin, joten siitä ei onnekseni tarvitse minun kantaa mitään huolta. Olin hurjan tyytyväinen Tampereen kisalookkiin joten samalla mennään sitten Lahdessakin!


Ennen perjantain lähtöä Lahteen on kuitenkin vielä lihasten kevyttä pumppailua ja poseerausharjoittelua luvassa tankkauksen lomassa, sekä kevyitä aamukävelyjä, joissa pidän suunnattoman paljon. Puuro maistuu pienen happihyppelyn jälkeen muuten taivaallisen hyvälle, nam! Muuten tämän viikon olen pyrkinyt rauhoittamaan kisoihin keskittymistä varten, ja koitan myös vierottautua edes hiukan tästä some-maailmasta ja antaa enemmän aikaa myös ihanalle miehelleni, joka on jaksanut niin uskomattoman hienosti tukea ja tsempata minua koko dieetin ajan. Eilen pidimmekin kotona leffailtaa, mutta kas, minähän nukuin jo ennen leffan puoliväliä, joten tänään on sitten uusi yritys ihan leffateatterissa saakka. Sinne tuskin kehtaan nukahtaa, heh! 


Mutta palailen blogin pariin sitten kisaraportin muodossa ensi viikolla. 
Hurjasti tsemppiä kaikille Expon kisaajille, pian on meidän hetki loistaa lavalla! 🙂

-Maiju

1 ajatus aiheesta “4 days out fiiliksiä.”

Kommentointi on suljettu.