Viikko kisojen jälkeen ja mitäs sitten seuraavaksi?

..Tosin kun peiliin katsoo niin ei tosiaan näytä siltä, että viikko takaperin olisin ollut jossakin fitness-kisoissa! Kropassa on ainakin kolmisen kiloa nestettä ja sieltä täältä rapistunut kirahvi-rusketus ei anna kovinkaan imartelevaa kuvaa peiliin. 😀

Missä ne vatsalihakset on?!
Mutta eiköhän se tästä tasoitu, ihoa olen kuorinut aivan raivolla ja ruokavalioonkin olen palaillut alkuviikon ylilyöntien jäljiltä. Ylilyönneistä mainittakoon minun ja ihanan bikini kisaaja Monika Engmanin kanssa nautittu KAKKUAAMUPALA jossa ei kaloreita tosiaan säästelty! 
Eksyttiin siis joskus dieetin puolivälissä Lielahdessa sijaitsevaan Sweet Bakeryyn kahville ja samalla kun kuolatiin kahvilan kakkuvitriini märäksi, niin päätettiin että kisojen jälkeen käydään siellä aamupalalla. 🙂 Hyvää oli ja seura mitä parhainta! 

Cake heaven 😉

Valmentajaakin kävin eilen tapaamassa ja sopimassa jatkosta. Itse olin tosiaan ajatellut, että jos aikaisintaan keväällä 2016 kisaisin seuraavan kerran, mutta yllätyksekseni Jari oli eri mieltä ja ehdottikin jo syksyä 2015. Sovittiin sitten että palataan asiaan ensi vuoden puolella ja nyt keskitytään siihen lihasmassan tekemiseen. Uuden treeniohjelman saanen ensi viikolla ja innolla odottelen sen korkkaamista! 

Bull yrittää selittää, että puoli kiloa irtokarkkeja EI kuulu mun jokapäiväiseen ruokavalioon. 😀

Ruokavalioon lisäiltiin toiveestani hyvin maltillisesti hiilihydraatteja ja sovittiin että nostellaan niitä sitten parin-kolmen viikon päästä lisää. Toistaiseksi emme myöskään palaa kalorinvaihtelu-ruokavalioon, joka minulla oli käytössä viime offilla, vaikka se hyvin minulla toimikin, vaan kokeillaan miten kroppani reagoi tasaisiin kaloreihin. Muutenkin tarkoituksenani on pitää offikuntoni erittäin siistinä, sillä itse en kovin isossa kunnossa itse viihdy.
Muuten ”paluu arkeen” on sujunut kovin nopeasti, kun töitä on ollut vaikka muille jakaa ja kouluhommiakin olen yrittänyt saada taas ajan tasalle. Aloitin siis viime viikolla Tampereen Koskikeskukseen avatussa Jungle Juice Barissa, jossa myydään ihania hedelmä- ja marjasmoothieita ja tuorepuristettuja mehuja superfoodeilla höystettynä! Onnekseni osa jopa sopii ruokavaliooni joten pääsen itsekin näistä herkuista nauttimaan. 🙂 Bodykansalle muuten tiedoksi, että juomiin saa pyydettäessä lisättyä heraakin, eli proteiininsaantikin on turvattu! 😉
Pumping Iron-smoothie

Ensi viikolla on töiden ja kouluhommien lisäksi luvassa paritkin eri kuvaukset, joista ensimmäiset ovat Turussa sponsorini Spartan Gearin kanssa, jonne on tulossa melko hyvä määrä muitakin upeita fitness-tyttöjä, ja toiset FitBodyä varten Tampereella loppuviikosta. Toivotaan että saan tämän nesteturvotuksen kuriin ennen kuvia, heh!

Toista se oli niiden nesteiden kanssa parisen viikkoa takaperin.. 

(c) Petri Mast Photography
Vaikka oma dieetti veteleekin viimeisiään, ei kisatouhu ei kuitenkaan meidän perheessä lopu kun avomieheni Joonas aloittelee kisadieettiään reilun viikon päästä. Kivaa saada aamulenkeille seuraa ja aivan mahtavaa päästä fiilistelemään hänen dieettitouhujaan vaihteeksi! Ja jännää olla ensimmäistä kertaa ns. ”sivustaseuraajan” roolissa kisavalmistautumis-projektissa, vaikka epäilen kyllä että tuskin Joonaksesta mitään ihan kamalaa dieetti-hirviötä kuitenkaan kuoriutuu. 😉 
Nyt taidan laitella treenikamat valmiiksi ja lähteä salille olkapäitä kasvattelemaan!
Kivaa sunnuntaipäivää kaikille! 🙂
Maiju