Ja FAST Hera80-arvonnan voittaja on..

Kaksivuotiaan blogimme kunniaksi järjestetyssä arvonnassa oli voittajalle luvassa kolme purkkia FAST Hera80-heraproteiinia valitsemissaan mauissa, koska tuoteperhe on mauiltaan todella laaja! FAST Hera80-heraproteiinin valitsimme arvonnan kohteeksi koska se on todella monikäyttöinen tuote, ja meidän perheessämme sitä kuluukin niin palautumisjuomana, välipalana, puuron seassa sekä proteiinileivonnaisten ainesosana, joten ajattelimme sen olevan mahdollisimman laajalle lukijakunnalle sopiva tuote. 🙂

Kilpailuun pääsi osallistumaan kommentoimalla mitä makuja haluaisi maistaa ja miksi, sekä kuvailemalla että minkälaisissa tilanteissa proteiinilisää käyttää. Kommentteja sai jättää niin itse blogin kommenttiosioon, Parisuhdebodausta.com-facebook sivulle sekä sähköpostitse blogin sähköpostiosoitteeseen 10.10.2016 saakka ja kommentteja tulikin todella suuri määrä!

Tällä kertaa onnetar suosi Mikko Kontiota, eli suuret onnittelut Mikolle ja kolme purkkia FAST Hera80-heraproteiinia Mikon valitsemissa mauissa suklaa, cookies & cream ja mustikka-vanilja lähteekin Mikon suuntaan! Voittajalle on ilmoitettu  myös henkilökohtaisesti.

Suurkiitokset siis kaikille osallistuneille ja toivottavasti saamme mahdollisuuden järjestää teille taas pian uutta arvontaa! 🙂

Maiju & Joonas