Offin ja dieettiläisen kuulumisia sekä esittelyssä uusi perheenjäsen! / Greetings from offseason and contest prep and our new familymember!

Heipähei,
Ajattelin taas hieman ryhdistäytyä ja kirjoitella myös minun lähiaikojen offikuulumisia pitkästä aikaa! Eipä sillä, että kamalasti olisi suuria tapahtunut, mutta jos nyt pieni catch up puuhistani. 🙂 
Treeni on kulkenut vähän liiankin hyvin, jopa niin hyvin että suurella innolla treenailin tuplatreenejä toissaviikon ja muutenkin on tullut lepoviikkoja skippailtua loistavan treenifiiliksen vuoksi. Tyhmästä päästä ja niin edelleen, nivelethän siitä ylitreenaamisesta kipeytyi ja lopulta koko kroppakin meni aivan jumiin. Tästä hyvästä viime viikko ja vähän päälle otettiin lepoa, huollettiin kroppaa ja palauduttiin. Kävin minä näyttämässä ohimennen kuntoakin valmentajalle, ja lopputuloksena sain hiukan lisää ruokaa, joka sopi minulle mainiosti. Makrojakaumani menee tällä hetkellä suurin piirtein näin:
•HH 310
•P 200
•R 70
Viime viikonloppuna tuli juhlittua myös poikani syntymäpäiviä, joten tekemistä riittti niin valmistelujen, kuin itse juhlien kanssa. Vieraita oli parisenkymmentä ja oli kyllä upeaa nähdä pitkästä aikaa kaikkia läheisiä ja ystäviä! Joonas oli ihana ja dieetin loppukiristä huolimatta jaksoi leipoa kakun juhliin. <3 
Maanantaina matkasimmekin sitten junalla Helsinkiin hakemaan uutta perheenjäsentä kotiin. Kovasta koirakuumeestani huolimatta kyseessä ei ollut koiranpentu vaan hieman suurempi tulokas. 

The new familymember! 🙂

Saimme siis upouuden Citroen C4 Cactus-auton käyttöömme seuraavaksi kymmeneksi viikoksi. Autoja luovutettiin yhteensä 30 ja kuskeina on meidän lisäksemme mm. näyttelijä/malli Mia Ehrnrooth, laulaja Pete Parkkonen, bloggaaja Nina Ioanna sekä minun kanssani 2013 samassa bikini sarjassa kisannut Aurora Renvall
Mia Ehrnrooth, Nina Ioanna & I

The whole #c4cactuscrew!

Meille luovutettu Citroen C4 Cactus, jonka me ristimme Possuksi, on ainakin näin ensituntumalta todella toimivan oloinen, riittävän tilava ja ajo-ominaisuuksiltaan oikein miellyttävä meidän paljon liikkuvalle fitnessperheellemme. Auton suunnittelussa onkin panostettu nimenomaan muotoiluun, käytännöllisyyteen ja kuluttajaystävällisiin ratkaisuihin. 

Maanantai siis meni autonhakureissulla Helsingissä, joten treeniviikon pääsin aloittamaan eilen. Treenasimme olkapäät yhdessä dieettiläisen kanssa, jonka jälkeen tein vielä muutaman sarjan sotilaspenkkiä ja ristitaljaa rinnalle. Kuvasimme treenistä lyhyen pätkänkin. Pitemmittä puheitta olkaat hyvät:

Ja koska tänään on aprillipäivä niin mäkin tartun näppäimistöön ja raapustan vähän dieettikuulumisia.. Mennään tällä kertaa ihan asialinjalla, koska rupee nuo aprillipilat tuleen vähän korvista pihalle.. Toki pari hyvääkin pilaa on kyllä kieltämättä kuultu tänään..

Mut joo, 2,5 viikkoa kultsalle. Täytyy myöntää, että on ruvennu ukko kiristymään sekä ulkoa että sisältä. Meinaan pään sisältä. 4 viikkoa mentiin ketoosilla – tai ainakin lähellä sitä ja ukko muuttui sen myötä lakanaksi. Aivan täysin valkoiseks lakanaks. Tyhjä kuikelo, siinä kaikki. No, se kuuluu asiaan kun tälläin tehdään joten painetaan nyt vaan eteenpäin 🙂

Kävin eilen Fitfarmin toimistolla Santalan Riston käsittelyssä, se kattoi noita mun etureisiä ja meinas että ne on kovin tulehtunu, meinas kuitenkin että saadaan ne kuntoon viä ennen kisoja. Samalla reissulla törmäsin Jariin ja päätettiin vilkasta siinä sit kondista samalla. Jari teki näkemänsä perusteella päätöksen että tänään keskiviikkona tankataan. Vähän maltillisemmin ku ennen, mut aika reippaasti kuitenkin. Kerron tästä päivästä fiiliksien kera lisää lähipäivinä kun saan videon pihalle. 🙂

Kuitenkin, nyt on hyvä meininki kaikinpuolin, paino alimmillaan ja kondis näyttää ihan lupaavalta. Täydellä höyryllä eteenpäin!

Tsekkailkaas meidän olkapääreenin video! Tulossa on matskua myös ens viikonlopusta, meillä on meinaan Trec & FA teamin tiimipäivä! Innolla odotan, että pääsen tapaamaan huikeita ihmisiä joita tiimistämme löytyy!

Näihin puheisiin ja videon tunnelmiin, hyvää huhtikuun ensimmäistä viikkoa!!

3 weeks out, viime viikonlopulta, 75 kg!
—–
So it’s been a while from my last post, so I wanted to share what I have been up to lately. 
Not that there would have been so many big things going on tho. 🙂

Training-wise it has been great, so great that I had to force myself to have a rest week beacause my body felt super tired and I haven’t been having my usual rest weeks lately. 
Apparently it helped and the workout I did yesterday felt so much better that the ones I had before the resting. We also filmed the workout we did with Joonas, so you can watch it above. 🙂

We also decreased my carb intake a bit, my macros are something like this:
Carbs 310
Protein 200
Fat 70
So quite allright offseason macros I say. 🙂

And now I must tell you guys about our new family member which we got last Mon! We call him Possu (pig), he is Citroen C4 Cactus and he’ll be staying with us the next ten weeks atleast. 🙂 So far I really like him, he seems very practical and easy to get a long with 🙂

There’s a video higher up on this post about him. 

Have a great first week of April!

6 ajatusta aiheesta “Offin ja dieettiläisen kuulumisia sekä esittelyssä uusi perheenjäsen! / Greetings from offseason and contest prep and our new familymember!”

 1. Moi! Ja kiitos kovasti, täytyy kyllä myöntää että varsinkin ekalla dieetillä olin kyllä melkoisen loppu kaiken kanssa, mutta kyllä sitten lavalla se kaikki jotenkin hullulla tavalla tuntui sen arvoiselle. 🙂 Ja jos tässä elämässä olen jotakin oppinut niin sen, että elämässä kyllä pärjää vaikka minkämoisissa tilanteissa vaikka aluksi tuntuisikin hankalalle. Me naiset ollaan semmosia superolentoja, erityisesti äiteinä. 😉 Ja kyllä se lapsi vaan on ainakin minun mielestäni on ihan joka hetken arvoinen. <3 Ja rohkaisuna voin sanoa vielä, että omasta ystäväpiiristä löytyy muutamakin supernainen joka hoitaa töitä, opiskeluja, lasta ja fitnesstouhuja ja kaiken vieläpä ihan kunnialla! Hurjasti voimahaleja sinne!

 2. Moi! Siis suurinpiirtein nyt semmoset 2500-2700 kcal riippuen hiukan että mitä syön. 🙂 Ja jouluun saakka treenasin 4 krt / vko ja nyt vuoden alusta 5 krt vko. Teen sillon tällöin muutaman aerobisen vaikka valmentaja ei siitä suoranaisesti ole innoissaan. 😀 Ja siis tällä hetkellä ruokamäärä tuntuu itsestä hyvältä, vaikka koitankin sitä vielä ennen dieetin aloitusta saada nostettua. Tai ainakin hiilarien osalta. Oma kroppani on melko hidas metabolialtaan joten nostoja teen melko varovaisesti että pysyisi kunto edes jonkinmoisena.

  Ja nöyrä kiitos kauniista sanoistasi! Ihan älyttömän suuri kohteliaisuus, kiitos! <3 Ja tsemppiä ja energiaa myös sinne!

 3. Hm, joku noin 2500-2700kcal jos oikein muistan. Pitäisi ihan laskea se. 🙂 Ja minulle mielestäni ihan hyvä määrä.

 4. Moi Maiju! Arvostan suuresti sitä että oot ollut myös yh-äiti ainakin hetken aikaa ja silti jaksanut painaa elämässä eteenpäin ja kohti niitä omia tavoitteitasi. Saan susta jotenki hirveesti voimaa vaikken sua tunnekaan mutta olen itse siis raskaana ja mies uhkaa lähteä, eli yh-äitiys edessä. Välillä täytyy etsiä niitä "voiman antajia" netistä ja mm. Sinä kuulut niihin vaikken tosiaan sen enempää tunnekaan. Kai se lapsi sitten antaa vaan niin paljon niinku monet sanoo.. Ja ihana Joonas mun mielestä ylipäätään aina ja jotenki ootte loistava pari! Kaikkea hyvää ja tsemppiä kisoihin.

 5. Öö.. millasia kalorimääriä noista makroista sit tulee? Kuulostaa tosi vähälle? 😮

 6. Moi Maiju 🙂
  Saanko kysyä suurinpiirtein monta kaloria syöt päivässä? ja montako salikertaa offilla on viikossa ja teetkö aerobista minkä verran, onko aamulenkkejä jne ?
  Tuo hiilarimäärä on sulla korkea, mietin pitäiskö itekki nostaa hiilarimäärää ja vähentää rasvoista… kun nyt rasvoja tulee yli 90grammaa, ja ite painan 60kg.
  Ootko ite kokenut ton hiilarimäärän voimatasoissa ja tuntuuko että hiilarit menee "käyttöön" ?

  Kun tuntuu että veto on välillä pois, ja kauheen paineeton olo kropassa.. vaikka kaloreita syön yli 2500, että ruoan vähyydestä ei pitäis olla kyse, vaan ehkä makrojakaumasta..
  Ja ihan harrastelija vaan oon, ei mitään kisajuttuja 🙂

  Ja vielä sellanen juttu että oot mun kroppaihanne! ja älyttömän kaunis 🙂 Instagramista aina ihailen! Tsemppiä ja energiaa sulle Maiju ihan kaikkeen mitä elämässä teetkään, oot symppiksen oloinen ihminen 🙂
  Laura

Kommentointi on suljettu.