Mitä vuosi 2018 tuo tullessaan?

Tsau!

Ensimmäinen viikko uutta vuotta pian takana ja paljon mukavia juttuja ehtinyt tapahtumaan sitten viime kirjoituksen, joista suurimpana ehkä nyt koulusta valmistuminen joulukuun lopussa. Ja kyllä, kaksi vuotta myöhemmin kuin muut luokkalaiseni mutta itse olen nyt vaan tyytyväinen että sain asian hoidettua alta pois. 🙂 

Tämän vuoden kivoihin juttuihin kuuluu tietysti oma kisavuosi, jonka eteen on tehty lujasti töitä. Oma tavoite on kisaamisen suhteen lyöty jo kauan sitten lukkoon syksyksi 2018, mutta olen päättänyt että lavalle en astu, jollei kehitystä ole saatu aikaan riittävästi, että lavalle kannattaisi sitä mennä esittelemään. Tällä hetkellä tosin tuntuu siltä, että olen kehittynyt viimeisen vuoden aikana enemmän kuin koskaan, niin kummallista kun se onkin monien treenivuosien jälkeen. Kuitenkin kun asioita tehdään määrätietoisesti ja järjestelmällisesti ja pyritään siihen, että kaikki elämän osa-alueet tukisivat tätä kehitystä, niin sekin on mahdollista. 
Monesti tuntuu että useilla kisaajilla ajatusmalli on se, että dieetillä tehdään kaikki työ niin tosissaan ja lujalla työmoraalilla kuin mahdollista, mutta sitten offilla on aikaa löysäillä tai sitä pidetään vaan ”välikautena” ja keskitytään odottelemaan seuraavia kisoja. Tämä ajatus mielestäni aiheuttaa sen, että offista ei oteta edes puolia sitä hyötyä irti, kuin mitä olisi mahdollista ja lavalle mennään seuraavan kerran näyttämään pahimmassa tapauksessa aivan täysin samalta kuin edellisellä kerralla, mikä taas ei millään lailla ole järkevää saati motivoivaa kenellekkään. 
Omalla kohdalla ainakin se lajin ”suola” on juurikin siinä itsensä voittamisessa ja kehittymisessä. Ja kun sen kehityksen vielä näkee, niin se todella vahvistaa motivaatiota tehdä vielä lujemmin töitä jatkossa. Muutenkin kisaaminen on mielestäni vain se kirsikka kakun päällä ja siksi tämä pitkä offi on todella tuntunut erittäin hyvälle koska sehän sitä tämän lajin kulta-aikaa on kun jaksaa treenata kovaa ja evästäkin on sen verran että homma etenee. 



Toinen kiva asia tälle vuodelle on uusittu sponsorisopimus Better Bodiesin kanssa. Tämä on nyt neljäs vuosi lempi vaatemerkkini urheilijana ja olen todella onnellinen ja kiitollinen siitä, että he uskovat ja panostavat minuun edelleen. 🙂 Tälle vuodelle on heiltä paljon upeita uusia juttuja tuloillaan eli kannattaa ottaa viimeistään nyt Better Bodiesin somekanavat seurantaan (jollei ole jo). Myös uusia sivuja osoitteessa www.betterbodies.com kannattaa käydä kurkkaamassa, uutuuksien lisäksi sieltä löytyy nykyään myös nettikauppa. 

Sponsorikuvioista puheen ollen, olen myös äärimmäisen kiitollinen muille pitkäaikaisille luottosponsoreilleni eli FASTille sekä Noccolle. Itse uskon vahvasti pitkäjänteiseen, molempia osapuolia hyödyttävään yhteistyöhön ja olen todella onnellinen ja kiitollinen että saan tehdä töitä näin upeiden yhteistyökumppanien kanssa jatkossakin. FASTin nettikauppaan muuten saatte -20% alennuksen koodilla ’parisuhdebodausta20’ eli jos lisäravinnevarastoja täytynee uusia niin ottakaahan koodi käyttöön. 

Edellämainittujen lisäksi tarkoitukseni on etsiä yhteistyökumppania myös lihashuollon puolelle. Itse kun en enää tee manuaalista käsittelyä laisinkaan, niin on huomattavasti helpompi markkinoida jotakin toista tahoa ja hänen palvelujaan eli jos olet Tampereella tai sen lähialueille työskentelevä koulutettu hieroja, fysioterapeutti, osteopaatti tai muu lihashuollon ammattilainen ja etsit yhteistyöurheilijaa niin otathan minuun yhteyttä joko sähköpostitse parisuhdebodausta@gmail.com tai jonkin muun somekanavani kautta niin keskustellaan lisää! 🙂

Tänään onkin treenin puolesta lepopäivä ja kun mitään ohjelmaa ei päivälle ole sovittuna niin ajattelin viimein riisua kuusen koristeista ja lekotella sohvalla jotakin Harry Potter-elokuvaa katsellen. Parasta! 

Kivaa viikonloppua toivotellen,
M