Fitneksen täyteinen huhtikuu ja pientä olkapäävaivaa..

Hei vaan,

Juuri kun pääsin kehumasta että hyvin on muuten säilynyt kroppa tässä ehjänä, niin eiköhän sitten deload-viikon lauantaina tullut dippejä tehdessä venäytettyä oikean puolen korppi-olkaluulihas niin, että se on nyt vaivannut kohta 1,5 viikkoa. Itse dipeissä ei tämä venähdys edes tuntunut, mutta illalla huomasin etenevän kivuntunteen joka lopulta esti olkanivelen fleksion ja horisontaali adduktion lähes kokonaan. 

Seuraavat kaksi päivää käytinkin sitten em lihaksen kevyeen, varovaiseen liikutteluun, rullasin sitä Highballerilla ja uitin Tigerbalsamissa. Tämä ”käsittely” tuottikin jonkin verran tulosta ja sain sitten treenattua jalat tiistaina, vaikka takakyykkyä tehdessä otteen pitäminen tuntuikin kiristävän olkapään etuosassa ja sitä varoessani ehkä tankokaan ei ollut ihan niin vakaan tuntuinen kuin yleensä. Kuitenkaan olkapää ei tästä pahenutnut ja olikin lähes oireeton ennen keskiviikon selkätreeniä jossa kaikki muu sujuikin ongelmitta, paitsi leveä ylätalja jota typeryyksissäni menin tekemään. Sen verran pitäisi kait se anatomia olla hallussa, että olisi pitänyt tajuta em liikkeen hermostuttavan olkapään jälleen mutta eipä siinä tullut mieleen. Ei, vaikka liikkeessä tuttu kipu tuntuikin taas. Se suutari ja ne lapset ja kengät ja silleen..

No, siitähän se olkapää taas suuttui ja tuli uudelleen todella kipeäksi ja loppuviikko on treenattu soveltaen niin, että tehdään kaikkia niitä liikkeitä, mitkä ei satu ja todennäköisesti suututa olkapäätä taas lisää ja jälkikäteen odotettu että suuttuiko vaiko ei. Pääasiassa kuitenkin kaikkea on voinut tehdä paitsi rintaa, vipareita eteen ja ylhäältä päin tulevia vetoja selälle. Tämä sujuikin kohtuu hyvin, kunnes huomasin ohjauksessa näyttäväni rinnalle suunnattuja punnerruksia asiakkaalle ja olkapää kipeytyi taas oikein kipeäksi. Luonnollisesti em vaiva on aiheuttanut nyt myös keskihermon ärsyyntymistä eli olkapääsäryn lisäksi myös hermosärky on nyt voimissaan ja eilisen treenin jäljiltä on nyt taas oikein ärhäkällä päällä eli pitänee varmaankin siis myöntää tappionsa ja antaa sille lepoa vaikka lepo tuntuu ”jähmettävän” sitä entisestään ja liike auttavan ainakin hetkellisesti.. no mene ja tiedä, onneksi on Ristolle aika perjantaina. 


No sitten mukavempiin asioihin, eli huhtikuuhun, joka on täynnä erilaisia fitness-tapahtumia. Ensimmäinen reissu on jo kahden viikon päästä, jolloin lähden kisamatkalle Maltalle Diamond Cupiin Suskin kanssa, ja siellä viihdytäänkin sitten seuraavaan maanantaihin saakka. Sitten ehdin hetkisen pysyttelemään Suomessa ennen Saksan Kölnissä järjestettävää valtavaa expotapahtumaa Fiboa, jonne päätin nyt kuitenkin lähteä käymään edes nopealle visiitille, vaikka lauantaina onkin jo lennettävä iltapäivästä takaisin Suomeen koska sunnuntaina kevään kilpailijoillani on kenraaliharjoitukset Nokialla ennen Fitness Classiccia. Sitten seuraavana viikonloppuna on tietenkin kevään päätapahtuma Suomessa, eli Fitness Classic Helsingissä, jonne omia valmennettavia tai tiimiä edustavia urheilijoita lähtee kokonaisuudessaan 7 ja eri sarjoihin 9. Tämä siksi, koska kaksi wellness-kilpailijaani osallistuu myös bikini fitness-luokkiin. Joonashan kisaa itse sunnuntaina joten pyysin yhden tiimin urheilijan lisäkäsikseni viikonlopuksi jotta lavan takana kaikki sujuisi ongelmitta. Huoltamisen lisäksi tarkoitus on pistäytyä tietysti myös sponsorieni ständeillä eli sekä Noccon että Fastin pisteillä tulee vietettyä se aika mitä en lavan takana ole. Molemmilta on muuten odotettavissa upeita lanseerauksia nyt kevään aikana joten kannattaa seurata silmä kovana molempien some-kanavia. 😉

No mutta siinäpä ne tämän hetkiset, eli nyt siis keskityn taas olkapään hoitoon ja toivon että loppuviikosta treenataan jo normaalisti. 🙂  


M