Syksyyn valmistautumista ja tämänhetkistä kuntokuvaa..

Jaaha, niin taas parisen viikkoa meni että hujahti! 😀 

Vaikka opiskelut on nyt toistaiseksi plakkarissa niin hyvin on omat asiakkaat sekä tietysti kevään kisaajat pitäneet minut kiireisenä, vaikka viime viikon pidinkin ”ohjausvapaata” eli tein vain kirjallisia puuhia pois alta. Viikonloppua vietimmekin sitten Joonaksen kanssa Vierumäellä, koska lauantaina pidettiin tuomareille sekä valmentajille suunnattu Suomen Fitnessurheilu ry:n järjestämä koulutuspäivä jonne halusin ehdottomasti osallistua. Tai jos tarjolla on laadukasta omaan alaan liittyvää lisäoppia ja vieläpä ilmaiseksi, niin ei tarvitse kahta kertaa kysellä menenkö. 🙂 Oman ammattitaidon kehittäminenhän on tämän (ja varmasti jokaisen muunkin alan) suola!

Ja siitä puheenollen, päätin tuossa jo jokin aika sitten hakea myös tässä kuussa alkavassa haussa Jyväskylän Yliopistoon liikuntabiologian maisteriohjelmaankin, vaikka tuskin sinne nyt ensiyrittämällä edes pääsen, mutta ehdottomasti haluan vielä lisäkouluttautua. Jos tänä vuonna ei tärppää niin haetaan sitten ensi keväänä uudestaan. 🙂 Syksyllä olisi kuitenkin tarkoitus kisatakin joten ehkä onkin parempi ettei taas tule tapani mukaan kasattua kaikkia projekteja päällekkäin. 
Syksystä puheenollen, ollaan tässä hiljalleen valmentajan kanssa yhteisymmärryksessä siistitty kuntoa jo kohti syksyä ja tarkoitus olisi vielä jatkaa kevään loppuun tätä projektia, jolloin saisi olla maksimissaan se viitisen kiloa kisapainoon, jollei jopa vähemmän. Mikään kiirehän tässä ei onneksi ole ja siistiminen on tapahtunut lähinnä ruokavaliota viilamalla ja tarkasti sitä noudattamalla, mikä minun luonteelleni sopiikin hyvin. Tai että omalle kohdalle sopii paremmin tarkka syöminen ja siisti kunto kuin se että ottaisin kunnon puolesta rennommin ja söisin herkkuja joka viikko kun en niistä juurikaan muutenkaan perusta. Mutta kaikki olemme erilaisia ja jokainen tekee kuten parhaaksi näkee.
Ja vielä loppukevennyksenä tähän erilaisuuteen liittyen, sain tuossa viimeviikolla sähköpostia joltakin huolestuneelta liittyen lähiaikoina instagramissa julkaisemaani muutamaan kuvaan, joissa esiinnyn hihattomassa, lyhyessä topissa ja trikoissa kovalla pakkasella että annan kyllä nyt nuorille todella huonon esimerkin TALVIpukeutumisellani.. 
Eli siis haluan nyt sitten vielä amerikkalaishenkeen erikseen painottaa, että eipä yleensä tule kuljeskeltua -17’c pakkasilla em varustuksessa ja toki toivon että kukaan (nuori tai vanha ei nyt ota niitä ”huonoja vaikutteita”) tästä ja lähde näistä kuvistani inspiroituneena pihalle ilman ulkovaatteita saati pelkässä topissa ja ohuissa trikoissa, no, koska se ei kannata. Tulee kylmä.

Itse siis vietin tässä ylläolevassa vaatetuksessa tasan kuvien ottoajan (alle 5 minuuttia) ja sitten puin ihan normaalit Suomen talvipakkasiin sopivat ja yleisesti hyväksytyt ulkovaatteet päälle.. Että silleen. Mutta tulipahan nyt tämäkin asia selväksi kaikille. 😀 
Hauskaa maanantaita toivotellen,
M

3 ajatusta aiheesta “Syksyyn valmistautumista ja tämänhetkistä kuntokuvaa..”

  1. Näin sut tänään livenä salilla ekan kerran ja herraisä ku oot kaunis!!!! Otatko muuten uusia valmennettavia nyt? Tavoitteena lähinnä painonpudotus/kehonmuokkaus, elämänikunnossa30v projekti 😀 Vuosi siis aikaa tähän tapahtumaan :’D

Kommentointi on suljettu.