Kisahumua

Hiphei!

Nyt on menty ja lujaa viimeset kolmisen viikkoa! Tarkotukseni oli alunperin postailla joka reissusta heti palattuani, mutta otetaan nämä nyt pienellä viiveellä.. 🙂
Eli aloitetaan Maltan reissusta. Suski siis avasi omien kilpailijoideni osalta kevään kisakauden Diamond Cupissa Maltalla. Lähdimme reissuun keskiviikkona ja kisa oli sunnuntaina eli meillä oli hyvin aikaa valmistautua koitokseen. Tietysti olin saanut vuosisadan flunssan edeltävänä sunnuntaina ja maanantaina kuumemittarin edelleen näyttäessä 38 astetta, kieltämättä vähän huolestutti. Onneksi kuume laski tiistaina ja lennon aiheuttamaa korvasärkyä sekä jatkuvaa niistämistä lukuunottamatta olin jo olon puolesta voiton puolella torstaina. 

Maltalla meillä oli varattuna kohtuu hulppea Air Bnb aivan kisapaikan läheltä, Saint Paul’s Baystä ja iloksemme samassa korttelissa oli erittäin hyvin varusteltu supermarket. Saavuimme keskiviikkona kuitenkin sen verran myöhään, että päätimme mennä melko suorilta nukkumaan ja jättää turneen naapurustoon vasta seuraavalle aamulle. Lähdimmekin pienelle aamukävelylle ennen aamupalaa ja kiersimme lähirannan bulevardia pitkin kaupan kautta takaisin kämpille. 

Ilma oli yllättävän viileä vaikka säätiedotusten mukaan lämpötila pyöri koko viikon 17-21 asteen välillä ja huomasinkin pakanneeni kohtuullisen vääriä vaatekertoja mukaan reissuun. No, onneksi muutamat pitkät housut tuli mukaan sekä kevyt toppaliivi ja asunnossa oli kuin olikin pesukone joten problem solved. Kaupasta vaan pesuainetta mukaan ruokien lisäksi. 

Päivät menivät yllättävän nopeasti ja lopulta olikin jo kisapäivää edeltävä ilta. Perjantaina oli kilpailijarekiströinti ja lauantaina eli kilpailua edeltävänä päivänä Suski kävi Onsiten väripalvelussa hakemassa ensimmäisen kerroksen väriä ja samalla näimme itse kisapaikankin. Lava oli melko pieni kuten katsomokin, mutta taustan samettiverho tuikkivine valoineen ja logoineen loi todella juhlallisen tunnelman. Värin kuivuttua Suski testasi lavan ja lähdettiin takaisin kämpille rauhoittumaan. Suskin ja kunnon puolesta kaikki enteili hyvää joten menimme molemmat nukkumaan hyvillä mielin. Aamulla kellon soidessa neljältä oli olo kohtuu skarppi ja kisapäivää odottava. Suski teki meikin ja hiukset itse ja lähdimme sitten kisapaikalle väriin. 

Värin jälkeen Suski viimeisteli meikkinsä ja aloimme valmistautumaan Suskin lavalle menoon. Pumppailu, bikinien liimaus, öljyt, korut ja kengät jalkaan. No, lopulta kisahan oli reilun 45 minuuttia aikataulusta jäljessä, mutta lavalle saatiin tähän mennessä ehdottomasti parasta Suskia kunnon ja lookin puolesta. Valitettavasti vähäisen osallistujamäärän vuoksi luokat oli yhdistetty ja Suski seisoi 15-20cm pitempien kisaajien vieressä lavalla ja selkeästi tällä kertaa finaaliin meni isoimmat sekä kaikista lihaksikkaimmat kilpailijat joten finaalipaikka jäi harmittvasti pisteen päähän. 

Kisojen jälkeen lähdimme syömään ja nauttimaan aurinkoisesta Maltasta. Löysimmekin rannan läheltä kivan torin, jossa oli ravintoloiden terasseja palmujen reunustamilla kaduilla. Kiertelimme myös lähikaduilla ja katselimme maisemia. Illalla olimme luvanneet mennä Saint Juliansiin tapaamaan ystäviäni Better Bodiesin tiimistä. Samalla reissulla kävimme jossakin paikallisessa jäätelöpaikassa. Itse tosin tyydyin vain  kahviin tämän hetkisen dieettini vuoksi. 🙂

Lopulta lähdimme majapaikkaamme kohti, sillä seuraavana aamuna oli edessä pakkaus ja lähtö kentälle kohti Suomea. Minun on kohtuullisen vaikea aina urheilijoideni kilpailupäivien jälkeen saada rauhoituttua nukkumaan, joten taisin pakata illalla kaiken valmiiksi seuraava aamua varten. 

Aamulla ennen kentälle lähtöä oli jo uudet suunnitelmat myös tehty ja katse käännettiin kohti Fitness Classiccia ja Kultsaa. 
Jatketaan seuraavassa tekstissä.. 🙂
M