Seinäjoen reissua ja kuulumisia.

Heippa!

Viimein alkaa nämä viime kuukausien superkiireet helpottamaan ja on aikaa kääntää katsetta tänne bloginkin puolelle. Pakolliset läsnäolot on koulusta viimein loppu ja muutamia etätehtäviä jäljellä ennen virallista joululomaa.

Viime viikonloppu menikin Etelä-Pohjanmaalla matkatessa Joonaksen ja NOCCOn kanssa. Lauantaina kello soikin jo kuudelta että kerittiin ajoissa matkaan kohti Seinäjokea. Matka Seinäjoelle taittui yllättävänkin nopeasti, kuten myös työpäivä Minimanissa NOCCOilemassa. Etukäteen hieman jännitti, että miten ottavat siellä meidät ja tuotteen vastaan, mutta ilmeisesti Seinäjokelaiset ovat iloista ja ulospäinsuuntautunutta kansaa, sillä juttua riitti ja rohkeasti ihmiset tulivat tuotetta maistelemaan ja siitä kyselemään.

Joonas edustaa 🙂

Työpäivän jälkeen kirjauduimme Seinäjoen Cumulukseen ja mitäs sitä muutakaan kun ensitöiksi ruokaa ja päiväunille. 😀 Illalla kävimme vielä syömässä Joonaksen kanssa paikallisessa Daddy’s Dinerissä, jossa testasin ensimmäistä kertaa Fitfarmin menuta.

Fitfarm menu ja ei-niin-Fitfarm-menu

Emme olleet miettineet pakatessamme ihan loppuun saakka meidän vaatetuspuoltamme joten ihan parhaat päällä emme syömään lähteneet. Joonaksella taisi olla verkkarit ja minulla treenivaatteet, joten ruuan jälkeen palasimme kiltisti takaisin hotellille.

Meidän käsitys laatuajasta, maataan ja syödään. 😀

Sunnuntaina menimme salille ennen työpäivän alkua. Seinäjoen Cumuluksella on yhteistyösopimus paikallisen Easyfitin kanssa, jonne pääsi hotellista saatavilla kulkuavaimilla klo 5-23 välillä. Melko hyvä systeemi, kun etukäteen saleja etsiessämme huomasimme, että suurin osa avasi sunnuntaisin ovensa vasta puolilta päivin muilta kuin jäseniltä. Reippaan olka-ojentaja-treenin ja suihkun jälkeen söin nopeasti palkkariateriani ja lähdimme töihin. Sunnuntaina vuorossa oli Seinäjoen Prisma, jossa aika meni yhtä nopeasti kuin Minimanissakin.

Gourmet annos

Päivän päätteeksi pakkasimme kimpsut ja kampsut ja lähdimme kohti kotia. Reissaaminen on mukavaa mutta eipä sitä omaa kotia mikään voita. 🙂

Kotiin päästessämme teki mieli lähinnä kaatua kuolleena sänkyyn, mutta koska sunnuntaisin valmennusasiakkaamme lähettävät raporttinsa, niin eikun kone auki ja kahvi tulille ja raportteja lukemaan. No, onneksi maanantain herätys oli vasta yhdeksältä, joten ei ollut kamalan kiire nukkumaan.

Maanantai menikin sitten Fysio ProFarmin kanssa palaveeratessa ja vaikka en vielä voi enempää paljastaa, niin sen sanon kuitenkin että muutama huikea projekti on tulilla joissa minulla on kunnia olla mukana! Niistä sitten lisää myöhemmin!

Aamulenkki kotimetsissä, parhautta!

Loppuviikon tappelen vielä niiden etätehtävien ja töiden parissa, mutta ensi viikolla pidän lomaa ainakin joulun pyhät! En malta odottaa että pääsen viettämään aikaa läheisten ja perheen kanssa kaikessa rauhassa! <3

Ihanaa joulun odotusta teille myös!

Ps. Mikäli joululahjat urheilevalle rakkaalle uupuvat vielä, niin tässä monta hyvää vinkkiä! 😉

NAISELLE:

Mun lempparit! <3

MIEHELLE:

Ja kaikki tuotteethan löydät: www.betterbodies.se 

Samasta osoitteesta löydät myös listan suomalaisista jälleenmyyjistä.

2 ajatusta aiheesta “Seinäjoen reissua ja kuulumisia.”

  1. Kiva Maiju kun kirjottelit, postaile vaan useammin 🙂 Miten teillä joulun ruokailut hoidetaan, otatteko rennommin ja herkutteletteko ?

Kommentointi on suljettu.