Tiimipäivää, kuntotsekkiä & NOCCOilua!

Parisen viikkoa on taas vierähtänyt ilman, että olen saanut aikaan oikeastaan mitään muuta kuin opiskeluja ja töitä. Ja tietysti treenit on hoidettu siinä sivussa, mutta siinäpä se! Siksipä kirjoitteluvälikin on taas venähtänyt kun ei ole ollut aikaa sen vertaa koota ajatuksiaan että olisi niitä voinut raapustella ylös. 😀

Mutta eipä siinä, tänään päättynyt työharjoitteluni oli niin älyttömän mielenkiintoinen, että eipä oikeastaan tämä ajanpuute ole häirinnyt muuta kuin yöunien pituutta. Onnistuin myös siinä sivussa buukkaamaan viimeiselle kolmelle viikonlopullekin töitä, joten nyt aion todella nauttia vapaapäivästäni tulevana sunnuntaina! 

Winter War 2016 

No mutta mennäänpä asiaan! NOCCO-promoja on tullut tehtyä lähiviikonloppuina niin Winter War-kisoissa että kuntosaleilla ympäriinsä! On kyllä ilo promota tuotetta johon uskoo itse todella paljon. Ja kirsikkana kakun päällä nyt helmikuussa markkinoille tuli vielä oma lempparini, eli NOCCO persikka joka on tuonut huikean lisän suomalaiseen NOCCO-perheeseen! 

NOCCO biceps 😉

Promojen lisäksi vietimme myös NOCCOn tiimipäivää Helsingissä 7. helmikuuta ja oli kyllä aivan mahtavaa päästä tapaamaan kaikkia ihanan energisiä tiimiläisiämme ihan livenä! <3 Päivään mahtui uusien NOCCO-makujen maistelua, huippukuvaaja Tapani Moisalan kuvaukset Crossfit Basementillä sekä yhteinen päivällinen, jonka tosin jätimme Joonaksen kanssa väliin Mayor’sille sovittujen treenien vuoksi. Oli kuitenkin hienoa päästä tekemään yhteistyötä niin ammattitaitoisen kuvaajan kanssa ja odotankin innolla päivän kuvasaldoa! 

NOCCO family


NOCCO family 😀


Seuraavana viikonloppuna kerkesin pikaisesti valmentajan tsekkiin töiden lomassa ja vaikka itse kovasti halusinkin taas kiristää tahtia, niin valmentajan mielestä olimme sen verran hyvin aikataulussa, että mitään muutoksia ei nyt tehty ja sainpa vielä cheat-ateriankin tuleville Better Bodiesin tiimipäiville! Jaksaapa taas painaa (hampurilaisen kuvat silmissä)! 😀 Ja nyt harjoittelusta johtuneiden superaikaisten aamuherätysten loputtua siirrän taas aerobiseni takaisin aamuille, joten toisaalta kiva nähdä onko sillä pelkästään mitään vaikutusta kuntoon. Muuten kyllä tuntuu, että dieetti rullaa hyvin ja ei ainakaan vielä jalka paina mitenkään erityisesti. Tosin onhan sitä hiilariakin vielä jonkun verran, että varmaan sitten kun se vähenee niin alkaa tossutkin painamaan hieman enemmän. 😀


Siinäpä ne pääasialliset kuulumiset tähän hätään, koitan nyt taas saada kirjoteltua useammin ja saada jotain kuntokuvankin tynkää vaikka ensi postaukseen aikaan. 

Mukavaa perjantai-iltaa kaikille!

Maiju