Uusi valmentaja sekä uudet suunnitelmat..

Hei vaan! Taitaakin olla ensimmäinen blogikirjoitus vuosimallia 2017! 😀 Kertonee alkuvuoden kiireen tasosta, kun en ole ehtinyt sen vertaa istahtamaan koneelle että olisin blogiin saanut raapustettua kuulumisia. No tässäpä nyt niitä sitten hieman laajemmilti.

Ensimmäisenä asiana tulee tietysti tässä kohti vuotta ajankohtaiseksi kertoa vuoden kisasuunnitelmista sillä lisenssihän piti lunastaa tammikuun loppuun mennessä. En osaa sanoa kuinka reaaliajassa liiton sivut päivittyvät, mutta kuten ehkä tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet, niin nimeänihän ei tosiaan löydy lisenssin lunastaneiden joukosta. Tämä siis tarkoittaa sitä, että en tule kilpailemaan tänä vuonna, ja tämä vuosi pyhitetään kokonaisuudessaan kehitykselle sekä omille valmennettavilleni, joita tänä vuonna kilpaileekin jo hieman suurempi määrä ja haluan varmistua siitä että minulla on varmasti riittävästi aikaa jokaiselle heistä.

Haluan myös todella antaa kroppani palautua kunnolla viime vuoden pitkästä kilpailukaudesta ja mahdollistaa optimaalisen kehityksen ennen seuraavaa kilpailukautta. Fakta on kuitenkin se, että jos haluan tavoitella korkeampia sijoja SM- sekä kansainvälisissä kilpailuissa, on minun saatava vietyä fysiikkaani rutkasti eteenpäin ja keskityttävä todella työstämään heikkouksiani. Tämän ajatuksen myötä päätin myös viime marraskuun lopussa alkaa etsimään itselleni sopivaa valmentajaa, sillä uskon että oikeanlaisen valmentajan kanssa saan vietyä fysiikkaani huomattavasti pidemmälle, kuin mitä se olisi yksinään mahdollista. On myös erittäin vaikeaa pysyä objektiivisena omaa itseään arvioidessa joten siihenkin toinen silmäpari on varmasti hyödyksi. Näiden ajatusten pohjalta alkoi sopivan valmentajan etsintä joulukuun alussa.

Olin ensin ajatellut että etsisin valmentajaa ainoastaan ulkomailta, ja kaksi erittäin hyvää valmentajaakin löytyi, joiden kanssa keskustelinkin jo mahdollisesta yhteistyöstä, mutta lopulta kuitenkin päädyin suomalaiseen vaihtoehtoon. Keskusteltuani hänen kanssaan tammikuun alussa tunnin verran ravinnosta, treenaamisesta, omasta fyysiikastani sekä tavoitteistani, tulin täysin vakuuttuneeksi siitä että olin juuri löytänyt valmentajan itselleni. Hän sanoi juuri ne asiat, joita olin itsekin miettinyt ja teki myös erittäin hyviä huomioita tiettyihin epäkohtiin, joita en itse ehkä ollut osannut ottaa huomioon.

Tammikuun puolesta välistä olen siis ollut Suomen Fitnessurheilu ry:n toiminnanjohtajan Ville Isolan valmennuksessa ja ainakin tähän saakka olen ollut enemmän kuin tyytyväinen hänen tyyliinsä valmentaa. Minua motivoi erityisen paljon se, että asiat perustellaan myös tieteelliseen näyttöön nojaten, ja tämän Ville tekeekin erittäin perusteellisesti. Oma kantani onkin aina ollut se, että olen valmis kokeilemaan uusia ja itselle hieman myös vieraampiakin harjoitteita, treenityylejä tai vaikkapa erilaisia ravitsemussuunnitelmia, mikäli niiden hyödyllisyys perustellaan minulle hyvin. Ja melko harva sitä onkaan niin oppinut etteikö voisi oppia lisää, joten uskon että tämä valmennus antaa minulle paljon myös oppimisen näkökulmasta.

Ja mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan ja kehitystä saadaan aikaan riittävästi, olisi minun tarkoitus astua lavalle seuraavan kerran syksyllä 2018, mutta itse ajatteelen tällä hetkellä asian niin, että mielummin siirrän kilpailuja tuonnemmaksi kuin muutan tavoitteitani, joten niiden ehdoilla mennään. Itse odotan todella suurella mielenkiinnolla, millaisia muutoksia saamme fysiikassani aikaan tämän reilun vuoden kehityskauden aikana. Kirjoittelenkin tätä blogitekstiä paraikaa Vierumäen Urheiluopistolta, jonne tulin viettämään pienimuotoista treenileiriä valmentajani valvovan silmän alle. Huomenna olisi tarkoitus treenata jalkoja, joten voi olla että loppupäivänä ei tarvitse tehdäkkään enää muuta, heh. 😀

Siinäpä ne suurimmat kuulumiset tältä erää, tosin täytyy tähän loppuun vielä mainostaa FASTin uusia proteiinijauheita, joista itse olen aivan käsittämättömän innoissani! Kyseessä on siis täysin suomalainen, tarkemmin sanottuna Kuusamolainen heraproteiini, joihin ei ole lisätty mitään ylimääräistä ja jotka molemmat sisältävät AINOASTAAN luonnon omia ainesosia eivätkä laisinkaan lisäaineita!

FAST 100% Natural Proteiini sisältää ainoastaan kolmea ainesosaa, korkealaatuista Kuusamon Juuston heraproteiinia, Stevia-kasvista peräisin olevaa makeutusainetta sekä mausta riippuen joko lakritsijauhetta, raakakaakaota tai esimerkiksi kuivattua banaania. Tuote on myös saanut Avainlipun, joka kertoo tuotteen suomalaisuudesta.  Tuote sisältää 9,8g hiilihydraattia per 100g, rasvaa 6,7g ja proteiinia 74g.

FAST 100% Proteiini ja Jaksaminen sisältää edellämainittujen kolmen ainesosan lisäksi myös kalaharin suoloja sekä palautumisen edistämiseksi kivennäisainepitoista pakastekuivattua kookosvesijauhetta. Tuote sisältää hiilihydraattia 24g per 100g, rasvaa 6,6g sekä proteiinia 51g.

Molemmat tuotteet maistuvat esimerkiksi välipalana, palautusjuomana taikka lisäproteiinina tarpeesta riippuen. Itse olen käyttänyt tuotteita kaikkiin edellä mainittuihin ja erityisen positiivisena asiana olen huomannut sen, että yleisesti todella herkkä vatsani on pysynyt näiden tuotteiden kanssa erittäin tyytyväisenä ja uskon sen juurikin johtuvan tuotteiden lisäaineettomuudesta ja keinotekoisten makeutusaineiden puuttumisesta. Suurena plussana tietysti myös näin lakritsia rakastavalle tuo lakritsin makuinen heraproteiini, vaikka kaikki maut ovat mielestäni todella onnistuneita eli suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Tuotteiden pitäisi rantautua S- ja K-kauppoihin pian ja myös FASTin omaan verkkokauppaan tuotteiden pitäisi ilmaantua piakkoin.

Nyt taidan keitellä iltapuuron ja hiljalleen siirtyä yöpuulle jotta selviän huomisesta kinttujumpasta! 😀

-Maiju

2 ajatusta aiheesta “Uusi valmentaja sekä uudet suunnitelmat..”

  1. Moikka! Ja kiitos kommentistasi! Tuntuu vähän että blogiin on ollut kamalan vaikeaa keksiä mitään kirjoitettavaa, joten juurikin nämä postausideat ovat ihan täyttä kultaa! Kiitos! 🙂 Laitetaan ideat täytäntöön!

  2. Moi! Tykkäsin lukea sun vanhaa blogia. Olis kiva lukea edelleen postauksia esim. viikkokuulumisista, yksittäisistä treeneistä, varusteista, ruokapäivis jne! Olis kiva lukea myös esim. kooste sun pre-fitnesslaiffista!

Kommentointi on suljettu.