Välidieettiä, kuulumisia ja juttua lisäravinteista.

Pitihän se tämäkin kokea, eli välidieettiä nyt takana kohta viikon verran ja ainakin viitisen viikkoa edessä. Itse kyllä ajattelin että jos sitä dieettaisi Joonaksen kanssa Jyväskylään saakka, mutta saa nähdä mihin valmentajan kanssa päädytään ja kuinka tämä kunto tästä siistiytyy. 🙂

Tästä kunnosta lähdetään tiristelemään kuntoa kireämmäksi.

Jostakin syystä olen aina ollut näitä välidieettejä vastaan, mutta kun on pitkä offi vielä edessä ja kunto ei enää miellyttänyt omaa silmää niin miksipäs ei. Ja sittenhän sitä on kivampi aloittaa kisadieettikin siistimmästä aloituskunnosta. On tuossa muutama muukin kisaajakaveri diettaillut kesää kohti ja vieläpä hyvin tuloksin. 🙂 
Nälkä on ollut aivan kamala, vaikka hiilaria vähennettiin treenipäiviltä vain noin 30g ja lepopäiviltä 50g. 😀 Kaipa se on ennemminkin tätä tottumattomuutta vaan tähän dieettitouhuun. 
Sen verran malttamaton olin, että vaa’alle piti päästä jo tänään, vaikka ei ole edes viikkoa kulunut, mutta iloisena yllärinä oli -1kg aloituspainoon! Toivottavasti tippuisi samaa tahtia muutkin viikot, heh. 
Toistaiseksi olen edelleen pysytellyt maidottomalla ja vehnättömällä linjalla, vaikka tuossa yksi aamu kokeilinkin raejuustoa puurossa ja olo ei yhtään siitä huonontunut. Sen sijaan venhätuotteista huononee heti, eli ilmeisesti se oli aiemipien vatsaongelmieni todellinen syy.

 Maidoton aamupala. 

Treenien puolella mulla on kokeilussa selän treenaaminen kaksi kertaa viikkoon ja sen on kyllä huomannut! Öisin selälleen kääntyminen aiheuttaa välittömän heräämisen ja nopean siirtymisen kyljelle tai mahalleen, sen verran arkana on ollut pitkin viikkoja! 🙂 Selkäreenien tuplaantuessa jalkojen treenaaminen supistui kertaan viikossa, mikä on ensimmäinen kerta miesmuistiin. Ihan toimivalta on tämäkin tuntunut ja kerkiää kintutkin ihan eri tavalla palautumaan treenien välissä kuin ennen. 
Eilen loppui työharjoittelu-urakkakin ja seuraavana odottaakin opinnäytetyö kirjoittamistaan.. Mutta onneksi muutaman päivän ehdin välissä lomailemaankin ja NUKKUMAAN! Viime viikolla jäi yöunet todella lyhyiksi ja unentulo oli hiukan haasteellista, mikä ei yhtään ole minun tapaistani. Mutta ehkä sekin tästä helpottaa. 
Sain myös tuossa jokin aika sitten kyselyä blogin sähköpostiin käyttämistäni lisäravinteista, joten täältä pesee! 
Ennen treeniä käytän latausjuomaa, tai paremminkin latauskapseleita, koska inhoan suurinta osaa treenilatureiden mauista. Ainoa joka menee alas ilman yökkäilyä on GEARin Pre Shock ja sitten nämä kapselit. Ovat mielestäni hurjan käteviä ja antavat kyllä treeniin kunnolla boostia! 

Tarkempia tuotetietoja pääset tarkastelemaan TÄSTÄ.

Treenijuomana käytän ainoastaan bcaa:ta, ja nirso kun olen niin tarkka myös sen mausta. FA:n Xtreme BCAA 5000 on osoittautunut maistuvaksi ja hyväksi haaraketjuisten aminohappojen sekoitukseksi, erityisesti appelsiinin makuisena:

Tarkempia tuotetietoja pääset tarkastelemaan TÄSTÄ.

Treenin jälkeen palautusjuomana käytän hera-isolaattia ja hiilihydraatin lähteenä banaania. Herana käytän FA:n Gold Whey Protein Isolate-tuotetta. Vaniljan ja suklaan makuinen ovat lemppareita.
Tarkempia tuotetietoja pääset tarkastelemaan TÄSTÄ.
Jonkun verran välipalana menee herakonsentraattia, joista oma ehdoton lempparini on Fitness Authorityn Whey Protein, joiden maut ovat mielestäni ihan parhaita! Tähän saakka lemppareiksi ovat päässeet Pistaasi, Cappuchino ja Minttu-suklaa.

Tarkempia tuotetietoja pääset tarkastelemaan TÄSTÄ.

Siinäpä ne minun lisäravinteeni oikeastaan olivatkin. Muuten koitan syödä vain puhdasta ruokaa ja joitakin vitamiineja ja hivenaineita. Ja tietysti Warrior Coffeen ihanaa kahvia! 

Vastajauhettua Warrior Coffeen kahvia! <3

Sitä menee heti aamusta ja iltapäivällä muutama kuppi. Parempaa kahvia saa kyllä hakea! 
Warrior Coffeen nettisivuille pääset kuvaa klikkaamalla.
Ja heillä on muuten tällä hetkellä tarjous, jossa tilauksiin tulee ILMAINEN toimitus! Kannattaa tsekata! 🙂 
Mukavaa lauantaita ja hei laitelkaas joitakin postaustoivomuksia tulemaan! 
🙂 

-Maiju

Ps. Vielä on muutama päivä aikaa ostaa Better Bodiesin superhyvät vetoremmit nahkaisena tai kankaisena, promohintaan -25%!



5 ajatusta aiheesta “Välidieettiä, kuulumisia ja juttua lisäravinteista.”

  1. MOI! Olis kiva lukea postausta siitä mite ja missä ootte tavannu? 😀 Ja mikä on vaikeeta ku toinen diettaa? Ja onks Joonas mustis? :DD

  2. Jos sulla on maidoton ruokavalio, nii mitä tuolla sun kahvikupissa o? maitovaahtoa?? 😮

  3. Kaikki muut on, paitsi tietysti noi herat kun ovat maidosta lähtöisin, tosin isolaatti-muotoinen hera on sen verran suodatettua että laktoosia eli maitosokeria siinä on todella vähän jäljellä. Sen sijaan konsentraatissa on enemmän. Mutta jos maidottomia prodeja on vailla, niin lihaproteiinit, soijaproteiinit tai hamppuproteiinit ovat täysin maidottomia. 🙂 Kuten tossa kirjottelinkin, niin luulen että se mun vatsaongelmien syy on se venhä eikä maito niin siksi olen palannut esim konsentraatin käyttöön. 🙂

Kommentointi on suljettu.