Fitnesstukun avajaiset, meidän tiimin ensimmäinen tiimipäivä sekä eräänlainen offin päätös!

Viime viikonloppu meni kuin hujauksessa, kun jokaiselle päivälle oli ahdettu aika lailla ohjelmaa! 🙂 Perjantaina kävimme Joonaksen kanssa poikkeuksellisesti ulkona syömässä ja paikaksi valitsimme Stefan’s Steakhousen. Ruoka oli todella hyvää ja molemmat saivat juuri sellaista ruokaa, mitä halusivatkin. Joonas tilasi hampurilaisen ja minä 200 gramman sisäfilepihvin salaatin kanssa, jotta sain jätettyä hieman tilaa makroihin myös jälkiruualle. 😉

@Fitnesstukku Store

Lauantaina olikin aikainen herätys kun lähdimme Helsinkiin, minä uuden Fitnesstukku Storen avajaisiin ja Joonas treenaamaan Power Fit Vantaalle Tomi Takamaan kanssa, josta Joonas varmasti kirjoitteleekin ihan erillisen postauksen. Fitnesstukku Store Itis tosiaan muutti suurempiin tiloihin ja uusi liike olikin todella suuri ja monipuolinen! Itse olin liikkeessä edustamassa sponsoriani Better Bodiesia ja oma työnkuvani sisälsi lähinnä Better Bodiesin ja Gaspin tuotteiden esittelyä ja myyntiä. Minun lisäkseni liikkeessä oli Ifbb bikini pro Sofia Ruusila-Nousiainen ja niinikään bikini fitness-kilpailija Suvi Iso-Kuusela. Oli todella mukava vaihtaa ajatuksia molempien tyttöjen kanssa ja huomata jälleen kuinka ihanan energisiä, positiivisia ja samanhenkisiä ihmisiä lajimme pitää sisällään! 🙂 Päivä menikin kuin hujauksessa ja täytyy sanoa, että jos et ole vielä liikettä käynyt katsastamassa, niin suosittelen tekemään sen mahdollisimman pian, sillä monipuolisen lisäravinnetarjonnan lisäksi liikkeessä on todella hyvä valikoima Better Bodiesin ja Gaspin vaatteita!

Minä & ihana Sofia Ruusila-Nousiainen

Päivän päätteeksi ajelimme kotiin vaihtamaan vaatetta pikaisesti ennen illan menoja. Olimme sopineet illaksi treffit ystäviemme kotiin ja siellä ilta venyikin puolille öin. Hyvää ruokaa, keskustelua ja paljon naurua, mikäs sen parempaa! 🙂 Kotiin saapuessamme meitä odottikin melko mieluisa yllätys, ulko-ovemme edessä oli sievä pino NOCCO-lavoja sekä Monarch-kanasäilykettä. Paras yllätys ikinä, suurkiitokset Johannalle tästä! <3

Jääkaappi täytetty taas sillä parhaalla <3

Sunnuntaina herätyskello soi jälleen melko aikaisin, sillä vuorossa oli oman valmennustiimimme ensimmäinen tiimipäivä. Valitettavan moni perui osallistumisensa viimetingassa sairauden tai töiden vuoksi, mutta onneksi myös pienemmällä porukalla saimme hurjan kivan päivän aikaiseksi! Päivä aloiteltiin treenillä, jonka jälkeen oli vuorossa poseerausta ja urheilupsykologiaan erikoistuvan psykologin luento motivaatiosta ja tavoitteista, josta tulikin todella paljon kiitosta! Sain myös itse hieman ajateltavaa syksyä varten. 🙂 Lopuksi jaoimme jokaiselle tiimipäivän osallistujalle myös pienen terveellisiä herkkuja sisältävän ”goodie bagin” NOCCOlta sekä FASTilta, joka ilmeisesti oli myös todella mieleinen, eli suuret kiitokset NOCCO & FAST tästä! <3

Tiimipäivän jälkeen suuntasimme vielä Joonaksen kanssa ”viimeiselle aterialle” Marusekin sushibuffettiin, sillä Joonas aloitti dieetin nyt maanantaina. Vaikka ruoka olikin todella hyvää (oma ehdoton lempparini!) ja viikonlopun rentoilu oli mukavaa vaihtelua normiarkeen, niin tuli kyllä itsellekin kamala hinku jo dieetille, tosin eipä siihenkään ole enää kuin muutama hassu viikko! Sitä ennen tuskin juurikaan poikkean enää normi ruokavaliostani muutenkaan, kun Joonaskin on nyt dieetillä. Oikeastaan mietin hetkisen jo että alottaisinko jo itsekin diettaamisen syksylle mutta ehkä se vielä on hieman aikaista..Hm..

@Maruseki 

No siinäpä ne tämänhetkiset kuulumiset tähän hätään! Arkipäivät olen vielä normaalisti Tampereen suunnilla valmennus- sekä hierontatöissä, lauantaina NOCCO-promossa Joonaksen kanssa ja sunnuntaina suuntaankin jälleen Helsinkiin, sillä minulla on aikainen lento Amsterdamiin maanantai-aamuna, jossa olenkin töiden merkeissä torstai-iltaan saakka. Vaikka aikatauluni siellä vaikuttaakin melko tiukalle, ajattelin ottaa ainakin lenkkikamat mukaan, sillä en ole koskaan aiemmin siellä käynyt ja olisi mukava nähdä hieman myös itse kaupunkia! Ja mikäli teillä lukijoilla on antaa jotakin vinkkejä esim nähtävyyksistä, lenkkireiteistä tms, niin kertokaa ihmeessä!

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa teille! 🙂

Maiju

1 ajatus aiheesta “Fitnesstukun avajaiset, meidän tiimin ensimmäinen tiimipäivä sekä eräänlainen offin päätös!”

Kommentointi on suljettu.