Jalkatreeni videota, aamulenkkejä ja jänniä uutisia! / Our legworkoutvideo and some BIG news!

Käytiin pitkästä aikaa viime lauantaina vuonna 2014 body fitness-junnuna pokaaleita niittäneen Mirka Vikmanin kanssa jalkatreenillä yhdessä ja päätettiin sitten juhlan kunniaksi myös kuvata treeni. Haluttiin pitää homma suht yksinkertaisena, joten mentiin melko perus kaavalla treenin suunnittelun suhteen.

Pari raskasta liikettä alkuun, supersarja väliin ja loppuun kahdenlaisia hapottavia hyppyjä ja jalat oli aivan loppu. 
Pitemmittä puheitta olkaat hyvä:
Kuten videolta näkyy, minä tein prässin etureidelle ja hackin takareisi-pakara-painotteisesti ja Mirka taas toisin päin. Itse kun olen sen verran kääpiö, että hackin selkänoja ottaa ikävästi alaselkään niin teen sitä mielummin reversenä. 
Molemmat vaihtoehdot taisivat kuitenkin mennä ihan kiitettävästi perille, sen verran kipeät nuo kintut ovat molemmilla treenin jälkeisinä päivinä olleet. 🙂
Sitten niihin jänniin uutisiin! Sain tässä muutama päivä sitten kuulla, että pääsen mukaan ihanan sponsorini Better Bodiesin kanssa Arnold Sport Festivaleille Columbukseen maaliskuussa! Olen aina halunnut kyseiseen tapahtumaan päästä ja olen aivan innoissani tästä! Sen lisäksi että saan kunnian viettää tämän unohtumattoman tapahtuman ihanien tiimiläisteni kanssa, näen USA:ta ensimmäistä kertaa aikuisella iällä. Matkustelu kun on jäänyt opiskelijabudjetilla todella vähälle.
Pitää varmaan ottaa pari eri kameraa mukaan että saan kaiken mahdollisen taltioitua reissulta! 🙂

Kuva lainattu täältä

Tämän mielettömän reissun lisäksi vietämme vielä Tukholmassa Better Bodiesin muiden urheilijoiden kanssa tiimipäivää helmikuun lopuilla, joten hurjasti mukavia juttuja tiedossa! Ihanaa päästä tapaamaan kaikkia muita tiimin edustajia ihan paikan päälle!

Nyt onkin sitten lisäilty hieman aamulenkkejä päiviin, jotta saan kunnon hiukan siistimmäksi ennen reissuja, heh! Muuten treeni tuntuu kulkevan hyvin ja halu kehittyä on todella suuri! Tietysti se ajatus kisalavoistakin polttelee jo, mutta onneksi saan tätä kisapreppiäkin seurata ihan vierestä kun Joonas valmistautuu kevään Fitness Classicciin. Kovin reippaasti hän tuntuu edelleen jaksavan vaikka dieettiviikkoja alkaa olemaan takana jo 12. Toivottavasti itsekin osaan ensi kerralla olla yhtä hyväntuulinen.

Pitemmittä puheitta toivottelen kaikille oikein ihanaa alkanutta viikkoa ja koitan saada itseni unille mahdollisimman pian, aamulenkkihän se siellä odottelee.. 😉

Maiju
————–

So, last Saturday we trained legs with body fitness competitor Mirka Vikman and because we do it together so rarely nowadys, de decided to film it. 🙂 

The workout was quite simple but intense. 
First we did two heavy movements, leg press and hack squat, then a superset with leg extension and flexion and after some jumping lunges and other jumps. My legs were so dead after it. 🙂 

As you can see from the video, I did leg press for quads and hack squat more for hams and glutes and Mirka did the opposite. I am so short that my back ain’t too happy with that hack so I prefer to do it reverse. Either way, I think the workout did it’s job, because our legs have been killing us for last few days. 😀

And now some BIG news! I heard few days back, that I have this super great opportunity to travel to Columbus, Ohio to Arnold Sport Festival in March with my amazing sponsor Better Bodies! I have the honour to work in the faires with these amazing people and I could not be more excited about it! I have ALWAYS wanted to go there and now I will! I am so happy! Also it will be the first time for me to travel to USA as an adult so that will be exciting too!

We will also have our team day with Better Bodies in the end of February in Stockholm so I have two  great happenings coming up soon! it will be so nice to meet all the other scandinavian athletes! 
Hahah I actually increased my morning cardios to be in better shape when I meet everyone! 😉 

But now it’s time to go to sleep, have a great week! 

2 ajatusta aiheesta “Jalkatreeni videota, aamulenkkejä ja jänniä uutisia! / Our legworkoutvideo and some BIG news!”

  1. Vau! Niin siistiltä kuulostaa, että pääset tonne kisoihin Better Bodiesin kanssa, onpa siistiä 😀 Mä oon kans täällä ihan innoissani sun puolesta 😉

Kommentointi on suljettu.